برگزاری تقدیر از برترین های جشنواره قرآنی به همراه محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  در نظر دارد محفل انس با قرآن کریم (دوره صحیح خوانی) با تلاوت قاری برجسته استاد علیرضا محمد نژاد را در روز یکشنبه مورخ 1400/02/19 در جوار مزار شهدای گمنام با حضور حداقلی و  با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار نماید.

همچنین قرار است  همزمان با این محفل معنوی  مراسم تقدیر از برترین های بیست و پنجمین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت بصورت مجازی  و دربستر adobe connect به  آدرس webc.bums.ac.ir/farhangi برگزار شود.

علاقه مندان به شرکت در این  محفل معنوی وبرنامه مجازی  اینجا کلیک نمایند.

این وبینار برای اساتید دارای امتیاز فرهنگی وبرای کارکنان  دارای نمره آموزشی خواهد بود.

1400/02/12