غربالگری و پایش سلامت کارکنان مرد شاغل در معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند انجام شد
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی ،معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با تبریک سالروز میلاد خجسته و باسعات امام مهربانی ها حضرت علی بن موسی الرضا(ع) گفت: به همت اداره تربیت بدنی و با مشارکت امور تغذیه، اداره مشاوره و سلامت روان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مرکز بهداشت بیرجند در طی دو روز یکشنبه و دوشنبه 30 و 31 خرداد 1400 در محل سالن تلویزیون خوابگاه فاطمیه اقدام به ارزیابی ناهنجاری های اسکلتی عضلانی، ارزیابی توده بدنی و تنظیم رژیم غذایی مناسب برای هر فرد، ارزیابی قند، چربی و فشارخون، ارزیابی سلامت دهان ودندان و اهدای کتاب خودیاری سلامت روان ویژه همکاران مرد شاغل در این معاونت با هماهنگی و اطلاع رسانی قبلی برای رعایت آمادگی های لازم انجام شد
دکتر عباس جوادی با اظهار اینکه هفته بین المللی سلامت مردان از سال2002 طی یک هفته 14 تا 20ژوئن( هفته آخر خرداد) به صورت کمپین های آگاهی رسانی برگزار می شود افزود: دردو سال اخیر با توجه به وجود پاندمی کووید 19 و شدت ابتلا و مرگ ومیر و مشکلات سلامت مردان نسبت به زنان سبب شده است که این موضوع در صدر مسایل مطرح شده در هفته فوق قرار گرفته.و شعار هفته بین المللی سلامت مردان ، سلامت روانی مردان در پاندمی کووید با تاکید بر مردان جوان ، مردان شاغل و مردان بیکار شده به علت کووید در نظر گرفته شود.
وی با قدردانی از حوزه هایی که در برنامه ریزی، هماهنگی و اجرای طرح غربالگری و ارزیابی سلامت مردان معاونت فرهنگی و دانشجویی خیل بوده اند افزود: همان اندازه که ویروس کرونا خطرناک و مرگ آفرین است، اثرات ناگوار و مخرب تغذیه ناسالم و بی تحرکی، بیماری های مزمن،استعمال دخانیات و غیره نیز می تواند منجر به عواقب ناخوشایندی مانند سکته قلبی و مغزی، دیابت، فشارخون بالا، چاقی، چربی خون بالا، کبد چرب، افسردگی،کاهش قوای عضلانی و ....گردد.
استاد آموزش بهداشت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکیبیرجند خاطرنشان کرد:این هفته فرصت مغتنمی برای اطلاع‌رسانی، حساس سازی و افزایش آگاهی جامعه در خصوص اهمیت توجه ویژه تر به تمامی ابعاد سلامت مردان در خانواده و آحاد جامعه وهمچنین مدیریت و کنترل راه‌های مقابله با کووید 19 بود.
دکترجوادی با بیان اینکه حفظ و تامین سلامت جامعه مهمترین اولویت دانشگاه های علوم پزشکی است گفت: فراهم شدن محیط کار سالم، توجه به رفاه و سلامت روانی کارکنان و زمینه سازی استفاده از خدمات بهداشتی درمانی و غربالگری مدیران و همکارانی که در کنار همدیگر برای ارتقای سلامت جامعه مشغول به خدمت هستند بسیار مهم است.
وی همچنین رعایت پروتکل های عمومی بهداشت در دوران همه گیری کرونا را همچنان مورد تاکید قرار داد.

1400/04/01