بازدید دکتر جوادی از مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دکتر عباس جوادی با حضور در سالن ورزشی دانشگاه به عنوان یکی از 6 مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در سطح استان، ضمن عرض خداقوت به عوامل اجرایی درگیر در فرآیند واکسیناسیون، از خدمات و زحمات آنان قدردانی کرد.

وی در این بازدید با جمعی از عوامل واکسیناسیون این مرکز تجمیعی و برخی از مراجعین و همراهان آنان، به گفتگو پرداخت و در جریان مسائل و موضوعات مربوط به واکسیناسیون و نحوه خدمات دهی به این افراد قرار گرفت.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به اهمیت واکسیناسیون گسترده برای مقابله با بیماری کرونا گفت: با آغاز واکسیناسیون عمومی و به منظور تسریع در روند واکسیناسیون شهروندان بیرجندی، سالن ورزشی پردیس دانشگاه به عنوان یکی از مراکز تجمیعی واکسیناسیون تجهیز و راه اندازی شد.
دکتر جوادی با اعلام اینکه افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند افزود: این مرکز همه روزه در دو شیفت صبح از ساعت 8 الی 13 و عصر از ساعت 4 الی 8 شب فعال است و امر واکسیناسیون مراجعین بر اساس نوبتی که به آنان تخصیص گرفته، انجام می شود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه با افزایش سهمیه واکسن استان، شاهد کاهش عدم مراجعه خارج از نوبت هستیم و همچنین روند واکسیناسیون نسبت به روزهای گذشته منظم تر شده است تصریح کرد: جا دارد از شهروندان عزیز برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و سایر پروتکل های بهداشتی در زمان مراجعه به این مرکز واکسیناسیون نیز قدردانی نمایم.
1400/06/03