دعوت دکتر جوادی از دانشگاهیان علوم پزشکی بیرجند برای شرکت در جشنواره قرآنی هدهد
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از عموم دانشگاهیان علوم پزشکی بیرجند برای شرکت در جشنواره قرآنی هدهد دعوت کرد.

دکتر عباس جوادی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی مفدا بیرجند؛ با تسلیت فرا رسیدن دهه آخر صفر ، قرآن وعترت را دو ودیعه گران بهای رسول خاتم (ص) معرفی کرد وگفت: شرط بهره مندی از هدایت و دوری از گمراهی و رسیدن به مدینه فاضله دنیوی و اخروی تمسک جستن به این دو گنج گرانمایه است.

وی ادامه داد: ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت با عنوان "جشنواره قرآنی هدهد دانشگاهیان"، در 55 رشته متنوع در حال انجام است و علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند با مراجعه به سایت https://quran.behdasht.gov.ir/login نسبت به ثبت نام در بخش های مختلف آوایی، معارفی، هنری، پژوهشی، فناوری، ادبی، تیمی با گروه هدف دانشگاهیان وزارت بهداشت اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان می باشد اقدام نمایند.

معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه همچنین با اشاره به درخشش دانشگاهیان علوم پزشکی بیرجند در جشنواره سال گذشته قرآن و عترت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد گفت: استقبال بی نظیر مجموعه دانشگاه از این جشنواره نشان داد که برگزاری چنین مسابقاتی شرایط مناسبی جهت شناسایی، معرفی و ارتقای استعدادهای قرآنی، فرهنگی و هنری به وجود می آورد.

دکتر جوادی درپایان با اشاره به اینکه ثبت نام از دانشگاهیان برای حضور در این جشنواره تا سی ام مهرماه ادامه دارد از دانشگاهیان فعال در بخش های اشاره شده خواست ضمن دریافت فرم آیین نامه در این جشنواره معنوی شرکت نمایند.

جهت دریافت آیین نامه اینجا کلیک نمایید.

ضمنا علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با آقای شبانی کارشناس قرآن وعترت دانشگاه به شماره 32395332 تماس بگیرند. ضمناً جهت افرادی که امکان دسترسی به اینترنت ندارند از طرف کارشناس مربوطه ثبت نام صورت می گیرد.

1400/07/06