برگزاری کرسی آزاد اندیشی نماز و قرآن در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ، اداره توسعه فعالیت های قرآنی این معاونت با همکاری ستاد اقامه نماز استان به مناسبت فرا رسیدن هفته قرآن و دانشگاه کرسی آزاد اندیشی نماز را ویژه ویژه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجندرا با حضور حجت الاسلام والمسلمین وحیدی استاد حوزه و دانشگاه روز یکشنبه 1400/08/23 ساعت 9 الی 11 صبح بصورت مجازی برگزار می نماید.

این وبینار جهت اساتید دارای امتیاز فرهنگی جهت کارکنان دارای امتیاز آموزشی وجهت دانشجویان برخورداری از مزایای فرهنگی و قرآنی خواهد بود.

علاقه مندان به شرکت در این وبینار میتوانند پس از ثبتنام ، از طریق لینک webstd.bums.ac.ir/ch/quran در بستر اسکای روم نسبت به شرکت در این وبینار اقدام نمایند.

1400/08/19