برگزاری سلسله وبینارهای مهارت زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود1400 دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
اداره مشاوره و سلامت روان معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه سلسله وبینارهای مهارت زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود1400 را برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، اداره مشاوره و سلامت روان معاونت فرهنگی دانشجویی سلسله وبینارهای مهارت زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود1400 را برگزار می کند. در این سلسله وبینارها مهارت های تاثیر گذار و مهم زندگی دانشجویی شامل مهارت های مدیریت استرس، روابط بین فردی، و مهارت های دوست یابی به دانشجویان ارائه می گردد.

شایان ذکر است دانشجویان جدید الورود ملزم به گذراندن درس مهارت های زندگی می باشند.

لینک ورود به وبینار:  webstd.bums.ac.ir/ch/moshavere

1400/08/29