ارائه خدمات درمانی رایگان به بیش از 3 هزار نفر از مردم منطقه مرزی زیرکوه در اردوی جهادی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از برگزاری اردوی سه روزه جهادی در منطقه مرزی زیرکوه و ارائه خدمات رایگان به بیش از 3 هزار نفر از مردم این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه ، دکتر عباس جوادی با قدردانی از گروه‌های جهادی اعزامی از تهران و دانشجویان جهادگر حضرت فاطمه الزهرا(ع) بسیج دانشجویی دانشگاه گفت: به همت دانشجویان بسیجی دانشگاه، اردوی جهادی ویژه منطقه زیرکوه از روز 3 شنبه 30 آذر لغایت پنجشنبه 2 دی ماه 1400 در دارالشفای حضرت آمنه(س) حاجی آباد برگزار شد.

وی با اعلام اینکه جمعی از دندانپزشکان و پزشکان متخصص از سوی سازمان نظام پزشکی و گروه جهادی مدد از تهران در این اردو جهت ارائه خدمات درمانی حضور داشتند افزود: حدود 60 دانشجوی دانشگاه و جمعی از پزشکان عمومی و متخصص دانشگاه نیز در برپایی این اردو ‌و انجام فعالیت های بهداشتی درمانی مشارکت و همکاری کردند.

معاون فرهنگی و دانشجویی تصریح کرد: در مدت این اردوی سه روزه جهادی بیش از 3 هزار نفر از مردم منطقه خدمات رایگان دندانپزشکی و پزشکی دریافت کردند.

دکتر جوادی با اعلام اینکه 20 پزشک و دندانپزشک عمومی و متخصص در این اردو به ارائه خدمات پرداختند افزود: در مدت اردو پزشکان عمومی به غربالگری و ارجاع مراجعین به پزشک متخصص پرداخته و متخصصان چشم پزشکی، ارتوپدی، ارولوژی، گوش و حلق و بینی، زنان و زایمان، رادیولوژی، داخلی، اطفال نیز ویزیت های تخصصی انجام داده و مقرر شد موارد نیاز عمل جراحی پیگیری شود.

وی تصریح کرد: تیم دندانپزشکی نیز به ارائه خدماتی از جمله کشیدن دندان، عصبی کشی و پرکردن دندان پرداختند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که جز با کار جهادی و انقلابی کشور به سامان نمی‌رسد افزود: حضور جوانان جهادگر در مناطق محروم و در قالب گروه‌های جهادی می تواند باعث درک محرومیت و تقویت روحیه خدمت به محرومان و مستضعفان باشد که این مسئله اهمیت فعالیت های خداپسندانه اردوهای جهادی را روشن‌تر می‌کند.

دکتر جوادی با تاکید بر اینکه هیچ خدمتی در اسلام بالاتر و با ارزش تر از کمک رسانی به محرومان نیست افزود: استمرار فعالیت گروه های جهادی برای مردم مناطق محروم می تواند برکات زیادی را به همراه داشته و همچنین حرکتی ارزشمند برای خود سازی، ارتقای اعتماد به نفس و خودباوری و اتکال به خدا برای دانشجویان، ایجاد امید در روستا، ارتقای مشارکت مردمی در آبادانی و فرصتی بزرگ برای بیان مشکلات روستاییان و مناطق محروم و حضور تاثیرگذار و تصمیم ساز مسئولان در آن مناطق باشد.

وی هدف از حضور سرپرست دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت رئیسه در جمع جهادگران مستقر در منطقه حاجی آباد زیرکوه را قدردانی از خدمات رسانی جهادی این عزیزان عنوان کرد.

1400/10/05