مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه برگزار شد
مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار و دکتر محمدرضا رئیسون بعنوان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه، امروز در جلسه ای با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه، معاونین و جمعی از مدیران دانشگاه، اززحمات دکتر عباس جوادی تقدیر و دکتر محمد رضا رئیسون بعنوان سرپرست جدید معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه معرفی شد.

دکتر سید محمد موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه از خدمات و زحمات ارزشمند چند ساله ج دکتر جوادی قدردانی و ضمن تآکید بر اهمیت حوزه فرهنگی ودانشجویی دکترمحمدرضا رئیسون را به این سمت معرفی و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های صورت گرفته در این حوزه توسط دکتر جوادی مطرح شد و دکتر رئیسون نیز از اهداف وبرنامه های پیش رو در جهت ارتقای حوزه فرهنگی ودانشجویی دانشگاه گفت.

1400/10/11