معاونت فرهنگی دانشجویی
جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد
به منظور ترویج فرهنگ غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جشنواره غذا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه، معاون
فرهنگی ودانشجویی دانشگاه در حاشیه برگزاری این مراسم هدف از برگزاری این برنامه
را آموزش و ترغیب خانوادهها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و
غذاهای غیر سالم برشمرد و خاطرنشان کرد: امر تغذیه یکی از بحثهای مهمی است
که همه اقشار مردم با آن روزانه در تماس هستند و این جشنواره در راستای
فرهنگسازی استفاده از غذاهای سالم و محلی بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان
برنامهریزی و اجرا شد.
در این جشنواره معیارهایی همچون کمنمک بودن، کمروغن بودن، استفاده
از روشهای پخت به صورت آبپز یا بخارپز و استفاده از گروههای اصلی غذایی مد نظر
قرار گرفت.
کارشناس امور تغذیه معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه نیز در خصوص ملاک انتخاب غذای برتر گفت
: غذاهایی که در آنها از مواد غذایی
تازه ، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتری استفاده شده باشد و در فرایند پخت
آنها کمتر از روغن و نمک استفاده شده باشد و سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل
ظاهری غذا نیز از ملاکهای انتخاب غذای برتر می باشد.
شورستانی
افزود : در این جشنواره 10تیم شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات ،
برندگان این جشنواره مشخص خواهند شد.
لازم به ذکر است، در این
جشنواره ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی ودانشجویی، معاونت توسعه، مدیر حراست و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاه حضور داشتند.
نظر دهید